Csere

Abban az esetben, ha bármilyen oknál fogva nem elégedett a megvásárolt termékkel, 14 napon belül gond nélkül kicserélheti.

 1. A terméket a cseréhez alaposan csomagolja be, hogy a szállítás során ne sérüljön.
 2. A cserélni kívánt árut a következő címre küldje el: S and H BT. 1113 Budapest, Villányi út 74.
  Vagy személyesen is elhozhatja.
 3. A termék cseréjére kizárólag eredeti csomagolásban, viseletlen állapotban, számlával együtt, 14 napon belül van lehetőség.
 4. Legyen kedves mellékelni az elállási/cserenyilatkozatot a számla mellé. Ne küldje a csomagot utánvéttel, sem árufizetéses csomagként, így nem átvehető.
 5. Amint a csomagot megkaptuk, küldünk Önnek egy e-mailt annak beérkezéséről.
 6. Amikor kiküldjük Önnek a csereárut, küldünk erről egy tájékoztatót.
 7. Nagyon fontos, hogy alaposan csomagolja be a terméket, hogy szállítás során ne sérüljön. Nem fontos, hogy a visszaküldött áru eredeti csomagolásában legyen, viszont jogunkban áll a költségek megtérítésének követelésére a termék eredeti állapotának visszaállításához, amennyiben az sérült állapotban van.

Elállási nyilatkozat letöltése

Visszaküldés

Jogszabályi felhatalmazás alapján lehetőség van a megkötött szerződéstől való elállásra, erről szükséges cégünk tájékoztatása egyoldalú visszalépés formájában.

A lépések a következők:

 1. A terméket a visszaküldéshez alaposan csomagolja be, hogy szállítás során ne sérüljön.
 2. Helyezze a csomagba a kitöltött Elállási nyilatkozat c. űrlapot. Ne küldje a csomagot utánvéttel, sem árufizetéses csomagként, így nem átvehető.
 3. A terméket az alábbi címre küldje vissza: S and H BT. 1113 Budapest, Villányi út 74.
 4. Amint a csomagot megkaptuk, tájékoztatni fogjuk Önt.
 5. Amennyiben eláll a szerződéstől, úgy haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által kifizetett teljes összeget.
  Kártyás fizetés esetén ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, mint amelyet Ön az eredeti tranzakció során igénybe vett. Utánvétes vásárlás esetén, kérjük, tüntesse fel IBAN-számát az Elállási nyilatkozat c. űrlapon, illetve küldje meg e-mailen is az info@berkemannbuda.hu címre.
  A visszatérítés következményeként Önt semmilyen további díjfizetési költség nem terheli.

berkemann      birkenstock      gabor     igi co     ipanema     podiart     scholl    tom tailor    waldlaufer